JOY titellogo muziek dans web

 

Jonge vogelsTRANSFORMATIONAL BREATH by Gjalt

Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Want naast de fysieke ruimte die het geeft, brengt het ons ook bij de wortel, de gedachte of emotie die eraan te grondslag ligt. Door die te integreren maken we ons los van de patronen waaruit we handelen.

Je leert geen nieuwe manier van ademen. Je leert je beperkende manier van ademen af, zodat je eigen, natuurlijke, vrije adem weer de ruimte heeft. Transformational Breath® blijkt verschillende aandoeningen te kunnen verbeteren, zoals: stress, burn-out, depressie, astma, hyperventilatie, hoge bloeddruk, hoofdpijn/migraine, spijsverteringsproblemen, slapeloosheid, angsten, fobieën en verslaving.

Adem & Dans is een speciale Transformational Breath ademworkshop! Naast een volledige ademsessie zullen we het lijf en de adem eerst in beweging brengen. Gjalt is een groot fan en voorstander van beweging/dans voor een ademsessie. Het brengt lucht, ruimte en bewustzijn naar waar we iets vasthouden, waar we beweging bewust of onbewust tegenhouden. Het is een middel om te luisteren naar de kennis van ons lijf, wat vertelt ons lichaam ons? Bovendien kan de lichtheid en het plezier van dans net die extra ondersteuning zijn die we nodig hebben in de ademsessie. Voor verdere verbreding, verdieping, verzachting…We zullen ongeveer een uur dansen en een uur ademen. Voor meer informatie over data en tijden kijk je bij onze workshops.

 

Meedoen?