JOY titellogo WORKSHOPS web

 

 Meedoen met één van de workshops?

 

 

Maart 2020

aardbeienRELAX XL by Astrid

Deze zondagochtend is voor totale ontspanning, vitaliteit, lichaamsbewustzijn, aandacht voor wat er binnen in jou werkelijk is. Een extra lange yin yoga les met aandacht voor het thema loslaten. Deze ochtend neem jij tijd om jezelf meer in balans te brengen en ga je naar huis met een aantal tools, zoals meditatie, mindfulness, yin yoga strekkingen en ademhalingstechnieken, die jou blijvend kunnen helpen. We sluiten de ochtend af met een gezellige en gezonde lunch, afgestemd op het element Metaal. Deze workshop volg je op 22 maart van 10.00 tot 13.30 uur. Jouw bijdrage is € 49,-.

 

Mei 2020

tulpenDAGJE YOGA by Kirsten

Tijdens een DagjeYoga neem je een dag voor jezelf. Je stapt uit de drukte van alledag en komt helemaal rust. Ervaar een aantal verschillende yogalessen en geniet van een heerlijke gezonde lunch en optionele wandeling over het erf. Kom lekker alleen, met z’n tweeën, of ‘doe’ een DagjeYoga met een groep vrienden/vriendinnen of collega’s. Een DagjeYoga is geschikt voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen. Deze workshop volg je op 9 mei van 10.00 tot 16.30 uur. Jouw bijdrage is € 95,-.

 

relax concert(RELAX)CONCERT: IMPROVISATIE OP PIANO by Caroline

Nestel je lekker op een mat met schapenvel en deken, of neem je eigen matje en slaapzak/schaap/deken mee, terwijl Caroline prachtige improvisaties maakt op de piano in de hooizolder. Niets prikkelt zo veel regio’s in je hersenen als muziek. Muziek kan enorm veel invloed hebben op hoe wij ons voelen. Ongeveer 45 minuten tijd word je door de klanken meegenomen, daarna is er thee en iets lekkers. Het concert is 24 mei van 19.30 tot 20.30 uur. Entree is € 7,-, maar als je het concert meer waard vindt, mag je dat geven wat je zelf wilt

 

Juni 2020

aardbeienRELAX XL by Astrid

Deze zondagochtend is voor totale ontspanning, vitaliteit, lichaamsbewustzijn, aandacht voor wat er binnen in jou werkelijk is. Een extra lange yin yoga les met aandacht voor het thema loslaten. Deze ochtend neem jij tijd om jezelf meer in balans te brengen en ga je naar huis met een aantal tools, zoals meditatie, mindfulness, yin yoga strekkingen en ademhalingstechnieken, die jou blijvend kunnen helpen. We sluiten de ochtend af met een gezellige en gezonde lunch, afgestemd op het element Metaal. Deze workshop volg je op 21 juni van 10.00 tot 13.30 uur. Jouw bijdrage is € 49,-.

 

 

 

 Meedoen met één van de workshops?