JOY titellogo WORKSHOPS web

 

 Meedoen met één van de workshops?

 

September 2019

 

BammeskatYOGA NIDRA by Sam

Yoga nidra betekent letterlijk slaap van de yogi’s en wordt beoefend om een diepe staat van ontspanning te bereiken. Deze diepe ontspanning die tegen bijna-slaap aanligt houd je in verbinding met je omgeving. Het is een eeuwenoude techniek die zo’n 3000 jaar bewaard is gebleven. Yoga nidra verbetert de kwaliteit van slapen, geeft meer energie, een sterker immuun systeem en verhoogt de mentale focus & creativiteit. Deze nidra volg je 8 september van 19.30 tot 20.30 uur. Jouw bijdrage is € 15,00.  

 

ladybug 676448 1280CHINENG QIGONG XL by Jolanda

De eenvoudige, sierlijke oefeningen stimuleert de doorstroom van energie en brengt je snel naar een diepe verbinding van lichaam en geest. Tijdens deze workshop werken we een specifieke oefening in de diepte uit of behandelen we een thema. Laat je inspireren en ontspan! Vrijwel direct na de workshop voel je je opgeladen en vol energie. Deze workshop volg je op 14 september van 9.30 tot 12.00 uur. Jouw bijdrage is € 35,-.

 

wolken zonADEM & DANS WORKSHOP by Gjalt

Gjalt is een groot fan en voorstander van beweging/dans voor een ademsessie. Het brengt lucht, ruimte en bewustzijn naar waar we iets vasthouden, waar we beweging bewust of onbewust tegenhouden. Het is een middel om te luisteren naar de kennis van ons lijf, wat vertelt ons lichaam ons? Bovendien kan de lichtheid en het plezier van dans net die extra ondersteuning zijn die we nodig hebben in de ademsessie. We dansen ongeveer een uur om daarna een uur te ademen. Deze workshop volg je op 20 september van 19.30 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

 

Vlinder3WOMEN CIRCLE by Claudia & Marjolein

Geïnspireerd door de wijsheid van de dertien Indiaanse Clanmoeders (zie het boek De dertien Oorspronkelijke Clanmoeders van Jamie Sams) komen we met dertien vrouwen, dertien keer bij elkaar, om onze innerlijke wijsheid te delen en te versterken. De wijsheid van een Clanmoeder staat centraal. Vanuit deze wijsheid delen we onze creativiteit, talent, intuïtie en kracht met elkaar. Zonder vaste regels of programma, maar door ons open te stellen, onze zintuigen in te zetten en de gezamenlijke energie te laten stromen. Deze workshop van 27 september zit vol.

 

koeienWIM HOF FUNDAMENTALS by Melvin

Wim Hof is wereldwijd beroemd als The Iceman. De Wim Hof Methode (WHM) levert een positieve bijdrage bij stress, depressie, slaapproblemen, auto-immuunziektes, reuma, jicht, psoriasis, maar is uiteraard voor iedereen bijzonder om te volgen. Deze methode bestaat uit ademhalingsoefeningen en koude-training met het, inmiddels beroemde, ijsbad. Het maakt je energieker en je voelt je minder vermoeid. Er komen allerlei "happy hormones" zoals endorfine en dopamine vrij en dat geeft je ook nog eens een fijn gevoel. Deze workshop volg je op 28 september van 13.00 tot 17.00 uur. Jouw bijdrage is € 89,-.

 

aardbeienRELAX XL by Astrid

Deze zondagochtend is voor totale ontspanning, vitaliteit, lichaamsbewustzijn, aandacht voor wat er binnen in jou werkelijk is. Een extra lange yin yoga les met aandacht voor het thema loslaten. Deze ochtend neem jij tijd om jezelf meer in balans te brengen en ga je naar huis met een aantal tools, zoals meditatie, mindfulness, yin yoga strekkingen en ademhalingstechnieken, die jou blijvend kunnen helpen. We sluiten de ochtend af met een gezellige en gezonde lunch, afgestemd op het element Metaal. Deze workshop volg je op 29 september van 10.00 tot 13.30 uur. Jouw bijdrage is € 49,-.

 

relax concertRELAXCONCERT: IMPROVISATIE OP PIANO by Caroline

Nestel je lekker op een mat met schapenvel en deken, of neem je eigen matje en slaapzak/schaap/deken mee, terwijl Caroline prachtige improvisaties maakt op de piano in de hooizolder. Niets prikkelt zo veel regio’s in je hersenen als muziek. Muziek kan enorm veel invloed hebben op hoe wij ons voelen. Ongeveer 45 minuten tijd word je door de klanken meegenomen, daarna is er thee en iets lekkers. Het concert is 29 september van 19.30 tot 20.30 uur. Entree is € 7,-, maar als je het concert meer waard vindt, mag je dat geven wat je zelf wilt. 

 

 Meedoen met één van de workshops?

Oktober 2019

tulpenDAGJE YOGA by Kirsten

Tijdens een DagjeYoga neem je een dag voor jezelf. Je stapt uit de drukte van alledag en komt helemaal rust. Ervaar een aantal verschillende yogalessen en geniet van een heerlijke gezonde lunch en optionele wandeling over het erf. Kom lekker alleen, met z’n tweeën, of ‘doe’ een DagjeYoga met een groep vrienden/vriendinnen of collega’s. Een DagjeYoga is geschikt voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen. Deze workshop volg je op 5 oktober van 10.00 tot 16.30 uur. Jouw bijdrage is € 95,-.

 

bokshanschoenenpaarsblauwTAIJI BOKSEN by Arnoud

Boksen stimuleert mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling op verschillende niveaus. Maak kennis met de principes van Taijiquan vanuit de body mechanics van Grandmaster William C. C. Chen. We trainen bewust met respect en in samenwerking met een partner.  We oefenen basis stoot technieken, relaxed en snel bewegend.Iedereen is welkom!  Schrijf je in voor de introductie workshops op zondag 6 oktober, 3 november en 8 december, van 11.00 tot 16.30 uur. Jouw bijdrage is € 90,-. (€ 250,- voor drie workshops).

 

ijsvogelSOUNDGIFT CONCERT by Erik

Elk concert is weer anders en een prachtige belevenis voor jezelf en je lichaam. Omdat de aanwezige deelnemers elke keer anders zijn is de intentie anders en dit geheel vormt in het moment het soundgift concert. Het kan een healing zijn wanneer je de klanken toelaat in je lichaam, zodat de trillingen zijn werk kunnen doen. Jouw aanwezigheid en bewuste aandacht is alles wat nodig is. Het concert woon je bij op 11 oktober en is van 20.00 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 25,-.

 

ladybug 676448 1280CHINENG QIGONG XL by Jolanda

De eenvoudige, sierlijke oefeningen stimuleert de doorstroom van energie en brengt je snel naar een diepe verbinding van lichaam en geest. Tijdens deze workshop werken we een specifieke oefening in de diepte uit of behandelen we een thema. Laat je inspireren en ontspan! Vrijwel direct na de workshop voel je je opgeladen en vol energie. Deze workshop volg je op 12 oktober van 9.30 tot 12.00 uur. Jouw bijdrage is € 35,-.

 

BammeskatYOGA NIDRA by Sam

Yoga nidra betekent letterlijk slaap van de yogi’s en wordt beoefend om een diepe staat van ontspanning te bereiken. Deze diepe ontspanning die tegen bijna-slaap aanligt houd je in verbinding met je omgeving. Het is een eeuwenoude techniek die zo’n 3000 jaar bewaard is gebleven. Yoga nidra verbetert de kwaliteit van slapen, geeft meer energie, een sterker immuun systeem en verhoogt de mentale focus & creativiteit. Deze nidra volg je 13 oktober van 19.30 tot 20.30 uur. Jouw bijdrage is € 15,00.  

 

Vlinder3WOMEN CIRCLE by Claudia & Marjolein

Geïnspireerd door de wijsheid van de dertien Indiaanse Clanmoeders (zie het boek De dertien Oorspronkelijke Clanmoeders van Jamie Sams) komen we met dertien vrouwen, dertien keer bij elkaar, om onze innerlijke wijsheid te delen en te versterken. De wijsheid van een Clanmoeder staat centraal. Vanuit deze wijsheid delen we onze creativiteit, talent, intuïtie en kracht met elkaar. Zonder vaste regels of programma, maar door ons open te stellen, onze zintuigen in te zetten en de gezamenlijke energie te laten stromen. Deze workshop van 18 oktober zit vol.

 

Jonge vogelsMET HART & ZIEL ZINGEN by Suzanne

We zingen Mantra’s en krachtliederen uit allerlei culturen en spirituele tradities. Liedjes van de ziel, waar diepe wijsheid in besloten zit. Het zijn eenvoudige melodieën met korte teksten, soms maar een paar woorden, die je door de herhaling ervan gemakkelijk mee kunt zingen. Soms uitbundig, dan weer ingetogen. Ieder lied rijst op vanuit stilte, en in de stilte na het zingen trilt de muziek in je na. Deze workshop volg je op 25 oktober van 20.00 tot 21.30 uur. Jouw bijdrage is € 10,-.

 

relax concertRELAXCONCERT: IMPROVISATIE OP PIANO by Caroline

Nestel je lekker op een mat met schapenvel en deken, of neem je eigen matje en slaapzak/schaap/deken mee, terwijl Caroline prachtige improvisaties maakt op de piano in de hooizolder. Niets prikkelt zo veel regio’s in je hersenen als muziek. Muziek kan enorm veel invloed hebben op hoe wij ons voelen. Ongeveer 45 minuten tijd word je door de klanken meegenomen, daarna is er thee en iets lekkers. Het concert is 27 oktober van 19.30 tot 20.30 uur. Entree is € 7,-, maar als je het concert meer waard vindt, mag je dat geven wat je zelf wilt.

 

 Meedoen met één van de workshops?

November 2019

tulpenDAGJE YOGA by Kirsten

Tijdens een DagjeYoga neem je een dag voor jezelf. Je stapt uit de drukte van alledag en komt helemaal rust. Ervaar een aantal verschillende yogalessen en geniet van een heerlijke gezonde lunch en optionele wandeling over het erf. Kom lekker alleen, met z’n tweeën, of ‘doe’ een DagjeYoga met een groep vrienden/vriendinnen of collega’s. Een DagjeYoga is geschikt voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen. Deze workshop volg je op 2 november van 10.00 tot 16.30 uur. Jouw bijdrage is € 95,-.

 

bokshanschoenenpaarsblauwTAIJI BOKSEN by Arnoud

Boksen stimuleert mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling op verschillende niveaus. Maak kennis met de principes van Taijiquan vanuit de body mechanics van Grandmaster William C. C. Chen. We trainen bewust met respect en in samenwerking met een partner.  We oefenen basis stoot technieken, relaxed en snel bewegend. Iedereen is welkom!  Schrijf je in voor de introductie workshops op zondag 3 november en 8 december, van 11.00 tot 16.30 uur. Jouw bijdrage is € 90,- per workshop.

 

BammeskatYOGA NIDRA by Sam

Yoga nidra betekent letterlijk slaap van de yogi’s en wordt beoefend om een diepe staat van ontspanning te bereiken. Deze diepe ontspanning die tegen bijna-slaap aanligt houd je in verbinding met je omgeving. Het is een eeuwenoude techniek die zo’n 3000 jaar bewaard is gebleven. Yoga nidra verbetert de kwaliteit van slapen, geeft meer energie, een sterker immuun systeem en verhoogt de mentale focus & creativiteit. Deze nidra volg je 10 november van 19.30 tot 20.30 uur. Jouw bijdrage is € 15,00.  

 

Vlinder3WOMEN CIRCLE by Claudia & Marjolein

Geïnspireerd door de wijsheid van de dertien Indiaanse Clanmoeders (zie het boek De dertien Oorspronkelijke Clanmoeders van Jamie Sams) komen we met dertien vrouwen, dertien keer bij elkaar, om onze innerlijke wijsheid te delen en te versterken. De wijsheid van een Clanmoeder staat centraal. Vanuit deze wijsheid delen we onze creativiteit, talent, intuïtie en kracht met elkaar. Zonder vaste regels of programma, maar door ons open te stellen, onze zintuigen in te zetten en de gezamenlijke energie te laten stromen. Deze workshop van 15 november zit vol.

 

ladybug 676448 1280CHINENG QIGONG XL by Jolanda

De eenvoudige, sierlijke oefeningen stimuleert de doorstroom van energie en brengt je snel naar een diepe verbinding van lichaam en geest. Tijdens deze workshop werken we een specifieke oefening in de diepte uit of behandelen we een thema. Laat je inspireren en ontspan! Vrijwel direct na de workshop voel je je opgeladen en vol energie. Deze workshop volg je op 16 november van 9.30 tot 12.00 uur. Jouw bijdrage is € 35,-.

 

aardbeienRETREAT BINNENSTE BUITEN VROUW by Astrid

Met warmte en liefde, compassie en empathie neem je vandaag de eerste stap naar de rest van je leven: Binnenste Buiten Vrouw. Onder begeleiding van Astrid Ogelo, yin yoga en mindfulness meditatie docent, holistisch life coach en creatief therapeut, die haar authentieke vrouw zijn meer en meer naar buiten laat komen, door onvoorwaardelijk voor zichzelf te kiezen en daarmee al die andere rollen in balans kan vervullen. Een dag vol meditatie, mindfulness, yin yoga en een stilte wandeling. Deze workshop volg je op 17 november van 10.00 tot 17.00 uur. Jouw bijdrage, inclusief thee, versnaperingen en lunch is € 87,-.


relax concertRELAXCONCERT: IMPROVISATIE OP PIANO by Caroline

Nestel je lekker op een mat met schapenvel en deken, of neem je eigen matje en slaapzak/schaap/deken mee, terwijl Caroline prachtige improvisaties maakt op de piano in de hooizolder. Niets prikkelt zo veel regio’s in je hersenen als muziek. Muziek kan enorm veel invloed hebben op hoe wij ons voelen. Ongeveer 45 minuten tijd word je door de klanken meegenomen, daarna is er thee en iets lekkers. Het concert is 24 november van 19.30 tot 20.30 uur. Entree is € 7,-, maar als je het concert meer waard vindt, mag je dat geven wat je zelf wilt. 

 

Waterdruppel van CarolineYIN YOGA MET LIVE PIANO by Sanne & Caroline

Laat je meevoeren op de stroom van de muziek, luister naar je lichaam, verbind met je ziel en volg je hart. Verwelkom jezelf thuis met volle overgave en ontvang. Sanne en Caroline brengen je hart in vervoering en je hoofd en lichaam tot rust tijdens deze extra lange yin yoga les met live piano. Niets prikkelt zo veel regio’s in je hersenen als muziek. Muziek kan enorm veel invloed hebben op hoe wij ons voelen en gedragen. Stel je dit eens voor in combinatie met de kracht van Yin yoga! Deze workshop volg je op 29 november van 19.00 tot 21.30 uur. Jouw bijdrage voor deze workshop is € 30,-.

 

 Meedoen met één van de workshops?