JOY titellogo WORKSHOPS web

 

BammeskatYOGA NIDRA by Sam

Yoga nidra betekent letterlijk slaap van de yogi’s en wordt beoefend om een diepe staat van ontspanning te bereiken. Deze diepe ontspanning die tegen bijna-slaap aanligt houd je in verbinding met je omgeving. Het is een eeuwenoude techniek die zo’n 3000 jaar bewaard is gebleven. Yoga nidra verbetert de kwaliteit van slapen, geeft meer energie, een sterker immuun systeem en verhoogt de mentale focus & creativiteit. Deze nidra volg je 23 maart van 19.30 tot 21.00 uur. Jouw bijdrage is € 17,50.

vijgTRAUMA STRESS RELEASE by Angelique

Tijdens de introductie workshop leer je hoe je lichaam omgaat met stress, welke gevolgen dat kan hebben en hoe je dat door een paar simpele oefeningen op een natuurlijke manier kan loslaten. Deze zelfhulpmethode is makkelijk aan te leren en toegankelijk voor iedereen. Lees meer op traumastressrelease. Deze workshop volg je op zaterdag 24 maart van 12.00 tot 14.00 uur. Jouw bijdrage is € 55,-.

blauwebessenMANTRA ZINGEN by Esther

Mantra’s zijn korte teksten in verschillende talen met een wijsheid en de kracht zit in het steeds herhalen van die korte teksten. We zingen bestaande en zelf gecomponeerde Nederlandstalige mantra’s. Als je je stem vrij kunt bewegen, geeft dat ruimte en plezier in je lijf en geest. Het zingen van mantra's vermindert stress en werkt ontspannend. 6 april gaan we weer zingen van 19.30 tot 20.30 uur. Jouw bijdrage is € 8,-.

legs 434918 1280STOELMASSAGE 1 by Steve

Stoelmassage is vooral een kwestie van doen. In deze cursus van een dag leer je de basis van het masseren van rug, nek, schouders, armen en handen. Ook leer je naar de wensen en behoeften van je cliënten te luisteren, zodat je echt maatwerk kunt leveren. Voor de cursus Stoelmassage is enige massage- en anatomische kennis een pre (niet noodzakelijk). In principe kunnen ook startende masseurs een goede stoelmassage leren.  Deze cursus volg je 7 april van 10.00 tot 17.00 uur. De prijs is € 175,-.  

zonnebloembij1HOLISTIC PULSING by Steve

Door jouw ritmische bewegingen komt het lichaam van je cliënt snel tot rust, worden spanningen losgelaten en wordt vastzittend bindweefsel losgemaakt. Je pulst het lichaam in een ritme dat op je cliënt is afgestemd. Door die afstemming komt het lichaam sneller tot rust. Je cliënt kan spanningen op een steeds dieper niveau loslaten. Voorkennis is niet nodig. De prijs is €160,- inclusief lesmateriaal, biologische lunch en certificaat. Deze cursus volg je op 14 april van 10.00 tot 16.00 uur.

natuurcirkelKLANKSCHAAL MEDITATIE by Karoline

Meditatie met klankschalen, er is alleen jouw innerlijke belevingswereld die telt. Je lichaam komt tot rust, je spieren ontspannen, gedachten vertragen, creativiteit en focus gaan stromen en maken je eigen inspiratie bron weer levendig Jouw bijdrage is € 20,-. De volgende workshop is 20 april van 20.00 uur tot 22.00 uur.

pompoenSTILTEDAG  by Roos

Het beoefenen van mindfulness kan in één ademteug, een drie minuten adempauze, een meditatie van een half uur, maar soms wil je langer de tijd nemen om bewust te pauzeren. Een stiltedag zou je ook een mini retraite van één dag kunnen noemen. Geleide- en stilte meditaties uit o.a. de mindfulness training, rustige yoga en loopmeditatie vormen de structuur van de dag. Er is hier binnen voldoende ruimte voor eigen keuzes, om bijv. samen of juist alleen te zijn. Deze stiltedag vindt plaats op 22 april. Jouw bijdrage is € 65,-.

pauwenveerADEMCIRKEL by Gjalt

De ademcirkel is het vervolg op de ademworkshop en is bedoeld als follow-up voor mensen die de de natuurlijke ademnhaling willen onderhouden. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop volg je op 23 april van 14.00 tot 16.30 uur. Jouw bijdrage is € 40,-

Blauwebloemen1INTRODUCTIE ADEMWORKSHOP by Gjalt

Alles wat we meemaken en niet verwerken is terug te zien in ons lichaam en daarmee in onze adem. De stress veroorzaakt bijv. vermoeidheid of buikklachten. Hoewel fysieke klachten verminderen blijft de spanning onze adem beperken. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop volg je op 26 april van 19.30 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.