JOY titellogo WORKSHOPS web

 

 

TAIJI BOKSWORKSHOP  by Arnoudbokshandschoenen

Maak onder leiding van Laura Stone kennis met deze praktische manier van boksen vanuit zachtheid en ontspanning op lichamelijk, emotioneel, mentaal en geestelijk niveau. We trainen met een partner, bewust en met respect voor elkaar op basis van de body mechanics van Grandmaster William C. C. Chen. Dit bevordert de persoonlijke ontwikkeling op alle niveaus. De workshop vindt plaats op zondag 1 oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur. Deelname € 50,-. Meedoen?

ADEMWORKSHOP  by GjaltPaardebloem

Alles wat we meemaken en niet volledig verwerken is terug te zien in ons lichaam en daarmee in onze adem. De stress die een stijve nek of hoofdpijn veroorzaakt, moeilijk slapen, vermoeidheid, buikklachten. Na een tijdje zullen de fysieke klachten wellicht verminderen, maar de spanning nestelt zich ergens in ons lichaam en blijft onze adem beperken. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop volg je op 6 oktober van 19.30 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

HOLISTISCH ENERGETISCHE MASSAGE   by SteveLerenmasseren  

In deze 5 daagse cursus holistisch energetische massage (HEM) leer je om te gaan met en gebruik te maken van energie. Een holistische energetische massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. De energie gaat weer stromen. Er zijn nog een paar plekken voor deze cursus dus wees er op tijd bij. De cursusdagen zijn 4, 11, 18 en 25 november en 9 december van 10.00 tot 17.00 uur. De prijs voor de cursus is € 475,- inclusief biologische lunch, syllabus en certificaat. Come and join us, you are welcome here!

EDELSTEENMEDITATIE de basis   by Saskiaaquasteen

Op 12 november van 10.00 tot 13.00 uur vindt een eerste introductie met de edelstenen plaats, noem het een initiatie. Met de voeten op de grond, in contact met de aarde en in verbinding met jezelf, kom je op de plek waar wondertjes wachten om aangeraakt te worden. Misschien mag er iets geheeld worden, misschien mag er een inzicht verhelderd worden of misschien is alles wat jij nu nodig hebt een diepe ontspanning…De stenen hebben voor ieder een eigen boodschap. Hoe je met edelsteenmeditatie deze boodschap ontvangt en vertaalt, ervaar je tijdens deze basisworkshop. De prijs voor deze basisworkshop is € 75,-.

VROUWENCIRKEL   by SanneVollemaan

Op 3 december van 14.00 tot 17.30 uur organiseert Sanne haar tweede vrouwencirkel bij &JOY. Een cirkel is een plek waar vrouwen even al hun rollen die ze dagelijks vervullen naast zich neer kunnen leggen en zichzelf centraal mogen stellen. Een plek waar ervaringen en gevoelens, vragen en twijfels, maar ook wijsheid en talenten, passies, inzichten en ideeën samen komen. Het thema van deze middag is 'In contact met je oerkracht'. De prijs voor deze cirkel is € 30,-.