JOY titellogo WORKSHOPS web

 

blauwebesMUZIEK IN MIJ by Esther

Je kunt over zingen van alles zeggen, maar in essentie is zingen: ervaren. Je ervaart eigenlijk steeds: jezelf. In het moment. We zingen bestaande en zelf gecomponeerde Nederlandstalige mantra’s. Als je je stem vrij kunt bewegen, geeft dat ruimte en plezier in je lijf en geest. Zingen werkt ontspannend en geeft ruimte om gewoon te zijn. 7 december gaan we weer zingen van 19.30 tot 20.30 uur. Jouw bijdrage is € 8,-.

Blauwebloemen1WORKSHOP TRANSFORMATIONAL BREATH by Gjalt

Alles wat we meemaken en niet verwerken is terug te zien in ons lichaam en daarmee in onze adem. De stress veroorzaakt bijv. vermoeidheid of buikklachten. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop is zowel voor nieuwe als ervaren ademers en volg je op 14 december van 19.30 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

Bammeskat(RELAX)CONCERT: IMPROVISATIE OP PIANO by Caroline

Nestel je lekker op een mat met schapenvel en deken, of neem je eigen matje en slaapzak/schaap/deken mee, terwijl Caroline prachtige improvisaties maakt op de piano in de hooizolder. Ongeveer 45 minuten tijd wordt je door de klanken meegenomen, daarna is er thee en iets lekkers.  Entree is € 5,-, maar als je het concert meer waard vindt, mag je dat geven wat je zelf wilt. Het concert is 21 december van 19.30 tot 20.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.