JOY titellogo WORKSHOPS web

 

Blauwebloemen1ADEMWORKSHOP  by Gjalt

Alles wat we meemaken en niet verwerken is terug te zien in ons lichaam en daarmee in onze adem. De stress veroorzaakt bijv. vermoeidheid of buikklachten. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop is zowel voor nieuwe als ervaren ademers en volg je op 29 juni van 19.30 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

RodeappelsZOMERYOGA  by Miranda

De zomercursus is een combinatie van hatha en yin yoga. Miranda start iedere les met actieve (yang) houdingen voor kracht, balans en soepelheid en ze sluit de les af met rustige, naar binnen gekeerde yin houdingen die langer worden aangehouden.De cursus is elke zondagochtend van 1 juli t/m 5 augustus van 9.30 tot 10.45 uur. Jouw bijdrage is € 55,- voor de hele cursus of € 10,- voor een losse les.

Bammeskat(LIG)CONCERT: IMPROVISATIE OP PIANO by Caroline

Nestel je lekker op een mat met schapenvel en deken, of neem je eigen matje en slaapzak/schaap/deken mee, terwijl Caroline prachtige improvisaties maakt op de piano in de hooizolder. Ongeveer 45 minuten tijd wordt je door de klanken meegenomen, daarna is er thee en iets lekkers.  Entree is € 5,-, maar als je het concert meer waard vindt, mag je dat geven wat je zelf wilt. Het concert is 6 juli van 19.30 tot 20.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.