JOY titellogo WORKSHOPS web

 

 

Bammeskat

YOGA NIDRA by Sam

Yoga nidra betekent letterlijk slaap van de yogi’s en wordt beoefend om een diepe staat van ontspanning te bereiken. Deze diepe ontspanning die tegen bijna-slaap aanligt houd je in verbinding met je omgeving. Het is een eeuwenoude techniek die zo’n 3000 jaar bewaard is gebleven. Yoga nidra verbetert de kwaliteit van slapen, geeft meer energie, een sterker immuun systeem en verhoogt de mentale focus & creativiteit. De eerste nidra volg je 19 januari van 19.30 tot 21.00 uur. Jouw bijdrage is € 17,50.  

legs 434918 1280STOELMASSAGE 1 by Steve

Stoelmassage is vooral een kwestie van doen. In deze cursus van een dag leer je de basis van het masseren van rug, nek, schouders, armen en handen. Ook leer je naar de wensen en behoeften van je cliënten te luisteren, zodat je echt maatwerk kunt leveren. Voor de cursus Stoelmassage is enige massage- en anatomische kennis een pre (niet noodzakelijk). In principe kunnen ook startende masseurs een goede stoelmassage leren. Deze cursus volg je 21 januari van 10.00 tot 17.00 uur. De prijs is € 175,-.  

MINDFULNESS TRAINING  by Roospompoen

2018 bewust beginnen? In januari start een 8-weekse mindfulness training, inclusief een stiltedag. Mindfulness leert je hoe je rust kunt opzoeken in jezelf, ook als het leven je deze rust niet gunt. Je leert hoe meditatie je kan helpen uit de automatische piloot te stappen en hoe je vrijheid terugvindt door je op een nieuwe manier tot stress te verhouden. De trainingsdagen zijn 26 januari, 2, 9, 16 en 23 februari en 2, 9 en 16 maart van 13.30 tot 16.00 uur en een stiltedag op 11 maart van 10.00 tot 16.00 uur. De prijs is € 475,00 incl syllabus, audio-oefenbestanden en kennismakingsgesprek.

AWAKENINGSOUNDSCONCERT by Erik & Karolineijsvogel

Het Awakeningsoundsconcert een belevenis in je lichaam. Draag makkelijk zittende kleding, neem een deken mee om onder te liggen, neem een matje/kussen mee om op te liggen. Bestel nu je ticket voor slechts € 25,- en betaal in de webshop. Aan de deur is de entree € 27,50. Aanmelding is definitief na aankoop van een toegangskaart en een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ‘Awakeningsoundsconcert’ en de datum. Het volgende concert is 26 januari van 20.00 uur tot 22.00 uur.

ONTSPANNINGSMASSAGE by Stevezonnebloem

In één dag leer je de basis van het masseren van rug, nek en schouders. Ook je eigen ontspanning komt aan bod, want wie zelf ontspannen is, kan meer energie doorgeven. Zo heeft je massage nog meer effect. De cursusdag is 27 januari van 10.00 tot 16.00 uur. De prijs voor de cursus is € 125,-, inclusief biologische lunch, een syllabus voor thuis en een certificaat.

olienHOLISTISCH ENERGETISCHE MASSAGE by Steve

In deze 5 daagse cursus holistische energetische massage (HEM) leer je om te gaan met en gebruik te maken van energie. Een holistische energetische massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. De energie gaat weer stromen. De cursusdagen zijn 28 januari, 4, 11 en 18 februari en 4 maart van 10.00 tot 17.00 uur. De prijs voor de cursus is 475,- inclusief biologische lunch, syllabus en certificaat. Come and join us, you are welcome here.

blauwebes1MANTRA ZINGEN by Esther

Mantra’s zijn korte teksten in verschillende talen met een wijsheid en de kracht zit in het steeds herhalen van die korte teksten. We zingen bestaande en zelf gecomponeerde Nederlandstalige mantra’s. Als je je stem vrij kunt bewegen, geeft dat ruimte en plezier in je lijf en geest. Het zingen van mantra's vermindert stress en werkt ontspannend. 2 februari gaan we weer zingen van 19.30 tot 20.30 uur. Jouw bijdrage is € 8,-.

Blauwebloemen1INTRODUCTIE ADEMWORKSHOP  by Gjalt

Alles wat we meemaken en niet verwerken is terug te zien in ons lichaam en daarmee in onze adem. De stress veroorzaakt bijv. vermoeidheid of buikklachten. Hoewel fysieke klachten verminderen blijft de spanning onze adem beperken. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop volg je op 9 februari van 19.30 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

BammeskatYOGA NIDRA by Sam

Yoga nidra betekent letterlijk slaap van de yogi’s en wordt beoefend om een diepe staat van ontspanning te bereiken. Deze diepe ontspanning die tegen bijna-slaap aanligt houd je in verbinding met je omgeving. Het is een eeuwenoude techniek die zo’n 3000 jaar bewaard is gebleven. Yoga nidra verbetert de kwaliteit van slapen, geeft meer energie, een sterker immuun systeem en verhoogt de mentale focus & creativiteit. Deze nidra volg je 16 februari van 19.30 tot 21.00 uur. Jouw bijdrage is € 17,50.  

Vlinder3ADEMENDE KLANKSCHAAL by Karoline

Wij nemen je mee in de wereld van adem en klankschalen. Wat is de bijzondere verbinding tussen die twee? Hoe werken ze samen? Wat kun jij er zelf allemaal mee doen en hoe pas je het praktisch toe in je dagelijks leven?Bestel nu je ticket voor slechts € 25,- en betaal in de webshop. Aan de deur is de entree € 27,50. Aanmelding is definitief na aankoop van een toegangskaart en een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ‘Ademende klanschaal’ en de datum. De volgende workshop is 23 februari van 20.00 uur tot 22.00 uur.