VISIE &JOY YOGA & TAICHI

&JOY Yoga & Taichi is fun, aandacht, in contact zijn met jezelf en je omgeving, een glim- of schaterlach. In alle dagelijkse drukte vergeten we gemakkelijk met aandacht te leven en plezier te hebben in de dingen die we doen. Bij &JOY kan je lessen volgen in yoga en taichi. Liever een privéles of benieuwd wat lichaamsgerichte coaching voor jou kan betekenen? Ook dat is mogelijk. Maak kennis met &JOY!

JOY embleem corporate web

DE BEDENKERS

01 07 2015 odizafotografie 039

Sam: ‘Ons drukke leven, waarin we regelmatig met het woord ‘moeten’ geconfronteerd werden, was de aanleiding voor &JOY. Door alle hectiek met 1001 (verplichte) afspraken verliezen we soms uit het oog waar het echt om gaat. We vergeten onszelf de vraag te stellen wat goed is voor ons, onze omgeving en de wereld. Wij willen graag een plek zijn waar je alle drukte even van je af kunt schudden. Waar je tijdloos op kunt laden en waar je, zoals &JOY al zegt, bewust geniet van wat het leven te bieden heeft.’

Arnoud vervolgt: ‘Wij geloven dat de wereld meer zachtheid nodig heeft. Zachtheid ontspant en verruimt onze blik. In al onze lessen en workshops vind je deze zachtheid terug. En bij ons mag gelachen worden. Wij zijn serieus op de inhoud, maar het proces bevat humor. En dat is niet zo raar want ook lachen ontspant. Nieuwsgierig naar de manier waarop wij dit vormgeven? Geef je dan op voor een proefles yoga of taiji. Die krijg je van ons cadeau.