Adriaan1WIE BEN IK?

Mijn naam is Adriaan en sinds enkele jaren actief bezig met yoga. Na de eerste kennismaking met yoga tijdens een mindfulness training duurde het niet lang of ik gaf me op voor een beginnerscursus. Daar is de interesse ontstaan. Naast de wekelijkse yogalessen die ik volgde wilde ik meer weten over de achtergrond, de yogafilosofie. Zo besloot ik een docentenopleiding te gaan doen. Deze heb ik gevolgd bij de Raja Yoga Docentenopleiding. Na het basisjaar volgde de 3-jarige opleiding die voornamelijk op je eigen persoonlijke ontwikkeling is gericht. Om zo vanuit je eigen ontwikkeling, ervaring en je eigen enthousiasme les te kunnen geven.

Sinds enkele jaren geef ik wekelijks les, vanuit mijn eigen ondernemig Ayoga. Dit doe ik met veel plezier en merk dat ik ook van het les geven leer, dit mede door het contact met de deelnemers en hun reacties op de lessen.

Naast mijn yogalessen volg ik de opleiding bij Mens & Intuïtie in Amersfoort, ondertussen in het laatste jaar waarin de nadruk ligt op ‘leading’. Kort samengevat een jaar waarin we onderzoeken en realiseren dat alles met elkaar in verbinding staat, oftewel de eenheid van alles. Een opleiding die mooi aansluit bij de yoga opleiding en het geven van de yogalessen.

 

JOY embleem yoga web 384