AstridWIE BEN IK?

Ik ben Astrid Ogelo. Ik ben Yin Yoga docent, holistisch coach, creatief therapeut, geliefde en moeder van 2 prachtige kinderen. In mijn praktijk Moyo coaching en yoga help ik je om jouw lichaam en geest weer 'heel' en 'verbonden' te maken. Ik kijk naar het totaal plaatje, omdat we niet alleen ons hoofd zijn, maar Moyo, het Swahili woord voor Hart, Geest, Leven, Vertrouwen, Moed en Intuïtie. Een woord waarin alles wat met elkaar verbonden is wordt samengevat.

Na een bewogen, met de nodige hobbels en zijwegen, gelopen pad van mijn leven kwam rond mijn 44e iets moois op mijn pad: een burnout. Nu zie ik het als gift en zegen, toen helemaal niet. In het proces om weer regie te krijgen over mijn leven, mijn stress, mijn gezondheid, maakte ik de keuze om een opleiding voor holistisch coach te gaan doen. Ik begon mijn coaching praktijk en breidde die uit met het geven van Yin Yoga, na een opleiding voor Yin yoga en meditatie docent. Lichaamsbewustzijn had mij zo veel liefdevols en vrolijks gebracht, dat wilde ik delen. In mijn yoga lessen en workshops combineer ik lichaam en geest. Ik kijk naar jou als geheel en uniek persoon. Mijn coaching en yoga lessen kenmerken zich door warme, persoonlijke en intu├»tieve aandacht.

Verder werk ik als trajectbegeleider integratie en participatie bij NVA in Amersfoort. Mijn jarenlange ervaring met het coachen van vluchtelingen maakt, dat ik vanzelf sprekend zonder oordeel naar jouw visie kijk en luister. Taal is voor mij niet het enige middel om te communiceren met jou. Ik maak contact van hart tot hart.

JOY embleem yoga web 384