GjaltWIE BEN IK?

Yoga helpt me ‘fit’ te blijven, naar mijn lichaam te luisteren en het brengt rust. Maar het levert ook een voortdurende strijd op, waarin ik yoga probeer in te passen in mijn drukke leven. Zeker toen ik nog fulltime als productieleider en theatertechnicus werkte. Door yoga ben ik in aanraking gekomen met ademwerk. Mijn eerste Transformational Breath®-sessie raakte me diep en ik wist direct dat ik hier meer van wilde. Meer ervaren, meer leren en vooral, deze ervaring met anderen delen vanuit mijn eigen onderneming Ademruimte.
Ik stond, en sta nog steeds, perplex van de kracht van de adem. De adem die zo simpel is en vanzelf gaat, is tegelijkertijd zo krachtig, heeft zoveel invloed op onze fysieke en mentale gezondheid. Toch, niemand heeft ons geleerd hoe we zouden moeten ademen, wat een natuurlijke, ontspannen ademhaling is. Terwijl ademen van levensbelang is. Alle reden dus, om dat zo goed mogelijk te doen. De fysieke lichtheid, kracht en mentale vrijheid die ik ervoer in mijn eerste ademsessie was geen eenmalige ervaring. Die is er nog steeds, elke keer, ook in mijn dagelijks leven. Een vrijere, meer ontspannen adem, zorgt ervoor dat ik de dingen die gebeuren gemakkelijker kan accepteren en met vertrouwen tegemoet zie. Ik ervaar voortdurend dat ik adem zoals ik leef.

Ik nodig je van harte uit om een ademsessie te doen, in een groep of individueel. Het is me een genoegen om Transformational Breath te delen.

JOY embleem ademstem