AstridWIE BEN IK?

Hallo, ik ben Sylvia! De naam van mijn bedrijf Yoga-Mala heb ik heel bewust gekozen: de malaketting staat voor mij symbool voor verbinding; van alle verschillende kralen samen in één ketting.
Het woord yoga betekent ook letterlijk verbinding en dat is ook precies wat yoga doet. Het verbindt je met jezelf, met je lichaam, met je gevoelens, met je adem, met wie je diep van binnen bent. En samen yoga doen verbindt je met elkaar; met aandacht voor elkaar, samen bewegen, rekening houden met elkaar, samen ontspannen & plezier maken. Ik geef yogalessen aan mensen van alle leeftijden; van peuters tot senioren.

Bij &JOY verzorg ik kinder- en tieneryoga. Met een achtergrond als leerkracht in het basisonderwijs, moeder van 2 kinderen en gecertificeerd (kinder-) yogadocent heb ik een zeer ruime ervaring met én een passie voor het werken met kinderen. Mijn opleiding kinder- en tieneryoga en volgde ik bij Helen Purperhart. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich in mijn lessen veilig voelen, zich gezien voelen & dat er ruimte is voor hun inbreng, spontaniteit en eigenheid. Mijn missie is ze op een toegankelijke manier kennis te laten maken met hoe fijn & waardevol het is om yoga te doen. Om ze tools mee te geven om bewust te bewegen, te ontspannen & te ademen om zo lichaamsbewustzijn te ontwikkelen, plezier te beleven en tot rust komen en dat vanaf de yogamat mee te kunnen nemen de rest van de wereld in :-).

 

JOY embleem yoga web 384